Bandits & Darlings

Populaire producten

Handgemaakte leren tassen 

Bandits & Darlings is de webwinkel met een toonbank. Internet is onze winkeldeur en onze website is jouw shop als je op zoek bent naar bijzondere, handgemaakte tassen. Onze persoonlijke benadering is het garantiebewijs. 
Wij steken veel inspanningen in hoogwaardige productfotografie zodat je in onze webshop echt kunt winkelen en de tassen perfect kunt beoordelen. 

Wij reizen naar het land van herkomst en kopen zelf direct in bij de makers. We gaan als het ware bij hun op bezoek om te kijken wat zij in de afgelopen periode geproduceerd hebben. Daar selecteren wij zorgvuldig wat wij opnemen in onze collectie. We doen zaken met elkaar op basis van wederzijds respect. Fair trade en één op één. 

Steeds opnieuw zijn wij gefascineerd door de typische en traditionele vormgeving van de tassen. Elke Handcraft artist legt zijn ziel en zaligheid in zijn product.

Als je er met je neus bovenop staat hoe een prachtige leren tas met de hand gemaakt wordt, dan dwingt dat alleen maar respect af voor de maker. Handgemaakt, van leer dat op traditionele wijze gelooid, en met natuurlijk grondstoffen op kleur gebracht wordt. 
Een eerlijk natuurproduct ondergaat een fascinerende metamorfose en wordt een tas die je nergens anders ziet. Zo ontstond de affiniteit met onze producten maar zeker ook met de makers. Bandits & Darlings biedt lokale handwerkers een afzetmarkt en jou een bijzondere collectie aan tassen. Een collectie voor de Bandit en de Darling. Een collectie voor Hem & Haar.


Leren heren tassen

We hebben een ruim aanbod tassen voor mannen. De collectie is erg gevarieerd, zo hebben we robuuste leren reistassen en stijlvolle leren messenger bags en nog veel meer! Onze handgemaakte leren tassen krijgen hun stoere karakteristieke uitstraling door het gebruik.

Leren dames tassen

Bandits & Darlings is dé plek als je opzoek bent naar kelim tassen. Elke kelim tas is uniek! 
We hebben bijvoorbeeld een groot aanbod festival tassen. Ook voor stoere leren dames tassen ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk op je gemak de collectie.. Mocht je vragen hebben, dan beantwoorden wij deze natuurlijk graag voor je! 
Lees meer

Instagram

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2017 Bandits & Darlings - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce