Bandits & Darlings doet zijn uiterste best om je product zo snel mogelijk bij jou thuis te laten bezorgen.
Als je voor 12:00u besteld, dan verzenden wij het nog dezelfde dag. Als in het verzendtraject alles naar behoren verloopt dan heb je jou product de volgende dag al in huis!

Mocht er bij ontvangst al wat mankeren aan het product, neem dan gerust contact met ons op via info@banditsdarlings.nl. Ik weet zeker dat we samen tot een passende oplossing zullen komen. 

Bij bestellingen boven de 80 Euro binnen Nederland  is het verzenden gratis!

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@banditsdarlings.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


 

Ben je niet tevreden over het product? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst, ongebruikt en in originele verpakking aan ons retour sturen.

Als je pakket in goede orde door ons is ontvangen zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggeboekt worden op jou rekening. Het door ons teruggeboekte bedrag is exclusief de eventuele verzendkosten, en exclusief de kosten van het retourzenden."

 

Bandits & Darlings

Fattenbergstraat 17

6191 EP Beek